Ziya Gökalp İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; bilimsel düşünen, araştıran, sorgulayan, çevreye duyarlı, estetik duyguları gelişmiş, teknolojik gelişmelerin farkında, bilgiyi kullanan ve davranışa dönüştüren, özgüvenli ,öz disiplini gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı, başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş; bilimsel yöntemler ışığında, milli ve ahlaki değerlere bağlı, evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgüven ve girişimci nitelikleri taşıyan bireylerin yetiştirilmesi amacıyla gerekli eğitim ortamlarının oluşturulmasını sağlamayı görev edinmiştir.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı devre 08:00 - 12:50 / Öğlenci devre 13:20 - 17:10
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 212 415 15 93

WEB - https://zbziyagokalpilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gökalp Mah. 46. Sokak No.30 Zeytinburnu / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - İlçe Kaymakamlık binasına 350 metre uzaklıktadır. İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne uzaklık 250 metredir. 58. Bulvar caddesine uzaklık 230 metredir.

Adres - Gökalp Mah. 46. Sokak No.30 Zeytinburnu / İSTANBUL

Ulaşım 93 ZEYTİNBURNU-EMİNÖNÜ hattı, 93C ZEYTİNBURNU - BEYAZIT hattı, 93M ZEYTİNBURNU - MECİDİYEKÖY hattı, 93T ZEYTİNBURNU-TAKSİM hattı Otobüsleri ile 58.Bulvarda "Zeytinburnu Çarşısı" durağında inilerek 58. Bulvar Caddesi´nden 230 metre yürünür. Metrobüs ve Tramvay ile "Zeytinburnu" durağında inilerek otobüs yada minibüs ile devam edilir.Emniyet durağında inildiğinde okulumuza ulaşılır. Sahil yolundan Beş Kardeşler durağında inildiğinde okulumuz yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 9 km, İlçe Merkezine 350 metre uzaklıktadır.